У гості до Новорічної казки

2017-12-26

Феєрія новоріччя, святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

Розпочались Новорічні свята і в дошкільному навчальному закладі №2 "Казка". Цього року з особливим настроєм колектив закладу підійшов до підготовки святкування Нового року. Для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, а саме: здійснено естетичне оформлення всіх групових кімнат приміщень закладу новорічними атрибутами. Вихователі створювали святкову атмосферу, розмалювали шибки вікон казковими героями. Дід Мороз, веселі зайченята, сніговики щоранку зустрічали дітей, створювали їм гарний настрій та нагадували про переддень Нового року.

Святкові ранки в ДНЗ відбулися з 26 по 28 грудня.На святі були присутні матусі, бабусі, батьки дітей. Перед присутніми виступали маленькі актори, які продемонстрували організованість, дисциплінованість і, звісно, творчі здібності. Завітали на свято Дід Мороз із Снігурочкою, які роздали смачні подарунки і пообіцяли, що наступного року знову прийде.

Новорічні ранки завершились та залишили по собі радісний настрій, веселощі, спогади дітям і дорослим на цілий рік.

/Files/images/IMG_20171219_122412.jpg/Files/images/IMG_20171219_122343.jpg/Files/images/IMG_20171220_083545.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi