"Моя сім`я - моя країна"

2018-10-18

В рамках міської програми «Обдарована дитина» проведений міський конкурс «Моя сім’я, моя Україна» серед закладів дошкільної освіти міста Мелітополя

25 закладів дошкільної освіти міста стали учасниками міського конкурсу «Моя сім’я, моя Україна», який проводився методичним кабінетом управління освіти в рамках міської програми «Обдарована дитина».

Майже 100 вихованців з допомогою педагогів закладів змогли реалізувати здобуті продуктивно-образотворчі вміння у різних формах роботи (колективних, індивідуальних) та виготовленні цікавих тематичних макетів, плакатів, картин, малюнків, панно, виробів з різного матеріалу тощо. У всіх них дуже яскраво, творчо відображено зміст Концепції національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку, особливо щодо відношення до своєї сім’ї, рідного міста, національних символів.

За підсумками роботи журі конкурсу були визначені переможці в різних намінаціях. Колективна робота вихованців гр. №4 "Серце моє - Україна!" здобула перше місце в номінації "Панно". за що була нагороджена грамотою та коштовним призом.

/Files/images/Серце.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 195

Коментарi